Elektrinė rūkykla OTTO
,,Otto" elektrinė rūkykla
Dešrytės ar šonkauliukai ant šašlykinės yra skanūs, bet argi nebūtų malonu išbandyti ką nors visiškai naujo? Perženkite savo ribas ir, pavyzdžiui, išrūkinkite gabalėlį mėsos ar žuvį. Rūkyti galite įvairiais būdais: su rūkykla, pabarstydami rūkymo drožles ar medžio gabalėlius ant karštų anglių arba naudodami tikrą rūkyklą! Rūkykla – tai prietaisas, specialiai sukurtas tam, kad jūsų gaminiams suteiktų skanų rūkymo skonį. Susipažinkite su Otto elektrine rūkykla iš Barbecook!
Kokie privalumai ,,Otto" elektrinės rūkyklos?
Barbecook „Otto“ rūkykla yra mažas cilindro formos sidabrinės spalvos modelis. Jis veikia elektra, todėl yra labai patogus naudoti. Mažas šios elektrinės rūkyklos dydis yra didelis privalumas, nes jį galite lengvai pastatyti. Kai ingredientai rūkomi karštai, jie iškepa ir turi puikų dūmo skonį. Tačiau jei mėgstate rūkyti ir šaltai, galite rinktis Barbecook rūkyklą Oskar. Su Oskar rūkykla galite rūkyti ir karštai, ir šaltai. Otto elektrinę rūkyklą labai lengva prižiūrėti. Po rūkymo leiskite elektriniam rūkyklai atvėsti ir lengvai viską nuvalysite su Barbecook putų valikliu.
Kaip ,,Otto" elektrinė rukykla veikia?
„Otto“ elektrinė rūkykle labai patogi naudoti, todėl ji yra tokia populiari. Viskas, ko jums reikia, yra rūkymo drožlės. Rūkymo drožles būtina prieš tai pamirkyti vandenyje. Reikalingas rūkymo drožlių kiekis priklauso nuo to, kiek laiko reikia rūkyti maistą. Įdėkite rūkymo drožles į elektrinės Otto rūkyklos dėklą, padėkite indą ant atramos virš kaitinimo elemento elektrinėje rūkykloje. Tada į elektrinį rūkyklą taip pat įdėkite padėklą ir groteles su ingredientais.. Svarbu ant grotelių dėti tik vieną maisto sluoksnį ir palikti pakankamai vietos tarp ingredientų, tai leidžia dūmams optimaliai cirkuliuoti aplink. Gaminimo laikas priklauso nuo maisto rūšies. Mėgautis!